Bekijk hier programmaboek Game-City 2011 online.

Programma An Artistic Game Experience 2012-2013

De basis van het programma dat we aanbieden bestaat uit een aantal Art Games. Aanvullend worden in overleg 2- en 3-dimensionale werken vertoond, (interactieve) installaties en videomapping: interactieve projectie op de muur. Bovendien kan het event ingeluid worden door een spectaculaire openingsavond met chiptunemuziek en een verrassende multiplayer game waarbij je fysiek met elkaar zal samenwerken. Op gameboypop en chiptune music kunnen de beentjes helemaal los op de dansvloer. Ook zijn er films te zien met game-componenten. Voor ieder wat wils!

Wat u krijgt

Wij regelen de kunstwerken en de games, het vervoer naar de locatie, de opbouw en de afbouw. Daarbij bespreken we hoe de opening eruit gaat zien en regelen die, verder zoeken we uit welke apparatuur aanwezig is en geven we aan wat er nog nodig is. Wij overleggen hoe de PR eruit ziet en adviseren daarover. De teksten en het logo van Game-City en beeldmateriaal  van de kunstenaars zijn inbegrepen.

SML

bART biedt dit programma aan in 3 verschillende varianten: Small, medium en large. Hierbij doen we alvast een voorstel zodat u weet wat u kunt verwachten. In overleg kunnen we het een en ander bijstellen.


Comments are closed.